Szétszedtem


A Wang folyó retró, tényfeltáró és kreatív vonulatába jól illik az a „Szétszedtem” projekt – „van amit alig, van amit apróra, mert nekem csavarhúzót adott az Úr Pesten” –, amelynek linkjét Grimpixtől kaptam. Grimpixről most még nem lesz szó, mert azt reméljük, hamarosan ő maga mutatkozik be a Wang folyón, és addig is hűbb képet adnak róla remek írásai, hanem helyette álljon itt csupán egyetlen véletlenszerűen kiválasztott projekt a hatszázkilencven közül, amelyek leleplezik, mi minden működtette évtizedeken át a háttérből a bukott rendszert. A számozott képek szigorú sorrendben, busztrofédon vonalvezetéssel követik egymást, azaz a sorok a falhoz érve az ellenkező irányba fordulnak vissza.


Akinek sikerült, továbbléphet a csirke összeszereléséhez.

7 megjegyzés:

Csaba írta...

Hát, igen. Géza mára klasszikussá vált. Még dpg elektron listájáról ismeri a többség, így én is.

IttasKöltő írta...

Hmmm... Óra, aztán csirke összeszerelés... Esetleg lapra szerelt Ikeás házitáji olajbányászkútat is lehet valahonnan szerezni? MUHAHAHAHA :valamielbaltázottördöginevetésféle:

IttasKöltő írta...

Mellékesen jut eszembe, mivel kifejezetten csodálattal olvasgatom írásaikat, be akartam illeszteni profilomba itt, de sehol nem találok olyan opciót amivel ezt megtehetném... Ennyire hülye csak nem vagyok (bár néha ebben nem vagyok olyan biztos)

Studiolum írta...

Lesz ott a hatszázkilencven között háztáji olajkút is, mért pont az ne lenne! A profilbaillesztés meg a lap alja felé van, a forgó földgömb fölött, előre is hálásan!

Csaba: hát igen, hozzám a műszaki klasszikusok csak nagy késéssel jutnak el, de megkönnyebbülten látom, hogy ezek szerint belenyúltam a tutiba, és az! hiszen ebben a nyúlfarknyi időben csak klasszikusokkal érdemes foglalkozni

IttasKöltő írta...

ÓÓÓ! :valamihomlokoncsapóhihetetlenreveláció: Én balga meg a saját profilbeállitásaimban kerestem a lehetőséget... Tankjúdzsón

quid infernum? írta...

Hát, ez nagyon-nagyon jó, teljesen a képernyő elé ragasztott - ami egy bölcs észtől (vagy csak simán bölcsésztől) azt hiszem, elég nagy elismerés.

De hogy egy ilyen jó kis órát képes volt tönkretenni... Még ha szép is lett a vége. Hihetetlen.

Van még ilyen? :) (Az oldalán kívül, mert abból már minden betűt kiolvastam...)

Studiolum írta...

Igen, az órát én is sajnálom, az a néhány kocka nagyon durva. Én, ha már elfeledkeztem a dologról és többet nem tudom összerakni, valószínűleg kegyelettel csúsztattam volna a szemetesbe. De hát lehet, hogy ennyi kellett a show kedvéért.

Sajnos többet nem tudok. Aki tud, szóljon. De azért hatszázkilencven projekttel is el lehet piszmogni egy darabig.