Köszönjük


Pontosan két hét telt el azóta, hogy a tavalyi gyűjtés után ismét arra kértük olvasóinkat: segítsenek összegyűjteni azt a legkevesebb 1500 eurónyi összeget, amely lehetővé tenné árvízkárosult széki barátainknak, hogy még idén, a tél beállta előtt be tudjanak költözni nagy áldozattal építgetett új házukba.

Azonnal megindultak az adományok, különösen miután a Mandiner is közzétette felhívásunkat, amit ezúton is még egyszer hálásan köszönünk. Volt, aki öt eurót küldött, és volt, aki négyszázat, de minden küldeményben egyformán értékes volt az áldozatkészség és a segíteni akarás gesztusa. És a mai napon, szinte egy időben érkezett meg az az utolsó két adomány – Azerbajdzsánból és Budapestről –, amelyek révén az összeg átlépte a kitűzött 1500 eurós minimumot, sőt hatvannal még meg is haladta azt. De nem félünk, hogy annak ne lenne meg a maga helye, akárcsak bármilyen további adománynak mindaddig, amíg a ház – remélhetőleg jövő tavasszal – végleg el nem készül. A pénzt a hétvégén adjuk át Rózsinak Budapesten, s jövő héten már meg is kezdődhet a ház felkészítése a télre.

A hagyományhoz híven hadd soroljuk fel azok nevét, akiknek köszönhetően ez az álom valósággá vált:

Douglas Kretzmann (USA), Petrus Augustinus, Kardos Bálint, Gyarmati-Szabó István, Komáromi András Levente, Sz. Kis László, Szabó Kristóf Imre, Pető István, Szávoszt-Vass Dániel, Balázs Péter, Fehér Tibor, Gábor Dávid, Farkas Gábor, Szabó Zsolt, Szedlák Ádám, Catherine Willis (Franciaország), W (Anglia), Dömötör Károly, Fügi Balázs, Simonfi Dávid, Pozsonyi Máté, Kaleha Zsolt, Vándor Kinga, Nagy Tibor, Molnár Gergely, Araz Yusubov (Azerbajdzsán).

Ide kattintva PayPalon keresztül vagy bankkártyáról küldhet támogatást a széki árvízkárosultaknak. Minden adományról visszaigazolást küldünk. Nagyon köszönjük a segítséget.
• e-mail nekünk
Nagyon köszönjük mindenkinek a segítséget és a nagylelkűséget széki barátaink nevében is. A magunk nevében pedig azt a bizalmat, amellyel megtisztelték blogunkat, e gyűjtés pénztárnokát. Az a szinte meseszerű tény, hogy olvasóink és a Mandiner olvasói, akik közül csak nagyon kevesen ismernek bennünket személyesen is, egyetlen felhívásra két hét alatt összeadtak ezerötszázhatvan eurót, ami a tavalyi, ugyancsak tőlük származó 574 ezer forinttal együtt kis híján eléri az egymillió forintot, többet mond olvasóink bizalmáról, és nagyobb dicsőség blogunk számára, mint akármilyen helyezés a legjobb blogversenyen.

1 megjegyzés:

Studiolum írta...

A mai napon átadtuk Rózsi édesanyjának a pénzt, ma viszi haza Székre, holnaptól már ebből folytatják az építkezést. Az átvételi elismervény – akárcsak az előző összegekről – nálunk van, kérésre bármelyik adományozónak küldünk másolatot. Még egyszer mindenkinek nagyon köszönjük a nagylelkű segítséget.