Másnap

anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags anderntags

(Gábor kérésére ebben a bejegyzésben a képek megjelenítésének egy új, Lloyd által fejlesztett módszerét alkalmaztuk. A képek most a mozaik-szemekre rákattintva jelennek meg, és a jobbra-balra nyilakkal, vagy pusztán a képre rákattintva is végig lehet lapozni a galériát. Várjuk olvasóink véleményét, melyik módszer tetszik inkább: ez-e, vagy az eddigi, amelyet pl. a tegnapi bejegyzésben láthatnak.)

17 megjegyzés:

Gabor írta...

Perfecte! Gràcies! :)

Unknown írta...

Végre! Köszönöm szépen!!

Kinga írta...

Én erre a módszerre szavazok. Köszönöm. :)

sari írta...

Nekem is nagyon tetszik így a képnézegető :)

Tamas DEAK írta...

Hát nekem a régi jobbnak tűnik ...

Peter írta...

A kettő ötvözete lenne a zsír... nevezetesen ha fölé húzod az egeret, akkor felugrik kicsiben, ha kettőt rákattintasz, akkor meg bejön a lapozós album.
De tegnap nagyon lassú volt, ahogy megnyílt, ma meg nem is lehet lapozgatni, csak egyesével jönnek fel a képek. Legalábbis nekem, Firefoxban.

Gabor írta...

Nekem így jó, de a korábbi megjelenést preferálók kedvéért nem lehetne ezt az újat csak akkor működésbe hozni, ha valaki klikkelt egy mozaikdarabkán?

pera írta...

Én a régire szavazok. Egyszerűbb, könnyebb kezelni...

Unknown írta...

inkább a régi

Tamas DEAK írta...

Péternél lakozik az igazság :)

Gabor írta...

A régi jobb lett volna, ha működött volna rendesen... De úgy Firefox-szal, mint IE-vel csak vibrált kegyetlenül a kinagyobbított kép...

Kálmán Dániel írta...

Nekem is jobban tetszett a régi, gyorsabb, és "kötetlenebb", ahogyan azt előttem már többen írták itt is, az angol verzióban is. De ha megoldható a középút, hogy kattintásra nyíljon egy slideshow, az is jó - még egy pont Péternek. :)

@Gabor, furcsa, nekem Firefox-szal nem volt bajom vele, és emlékeim szerint Chrome és Opera alól sem (utóbbi a régi, 12-es verzió, nem a Chrome-klón).

(Viszont most mindhárom böngészőből a régi módon jönnek ugyan be a képek, de eredeti méretükben... vagy éppen most hegesztitek? Napközben működött az új, csak munkából nem tudok kommentelni...)

Gabor írta...

Hurrá! Kecske is, káposzta is :) Köszönjük!

sari írta...

Szuper lett, köszönjük :)

Macskafogó írta...

Már nagyon régen akartam javasolni. Nagyságrenddel jobb.

mkristof írta...

Nagyon jó lett a kecske-káposzta megoldás! Részemről +1!

Studiolum írta...

Köszönet a véleményekért és javaslatokért! A végső változat: http://wangfolyo.blogspot.com/2014/01/nezegeto.html.