bX-o3qgph


A sárkány, amely tulajdon farkát eszi, az egyiptomiak és Platón óta az önnön anyagából megújuló világmindenség szimbóluma. Mától azonban jelképe a Bloggernek is, amely megeszi tulajdon farkát, azaz a kommenteket. A probléma neve bX-o3qgph, s ezzel a hibakóddal már május vége óta érkeznek  reklamációk a Blogger segélykérő fórumára, de mindezidáig válasz és megoldás nélkül maradtak. Ma azonban tetőzött a dolog. Úgy tűnik, a Blogger most már egyáltalán nem jelenít meg olyan kommentet, amelyet Google-azonosítóval küldtek, hanem röptében elnyeli mindet.


Névtelenül vagy a megjegyzés alatti Név/URL-cím gombra kattintva és a feladó nevét kézzel beírva azonban továbbra is küldhetők kommentek a Bloggerre. Ezért ha megjegyzést küldenek a Wang folyóra, figyeljék, megjelenik-e azonnal. Ha nem, akkor küldjék el ismét névtelenül – úgy valószínűleg már meg kell jelennie. Mi közben figyeljük a problémára ráállított őrkutyákat, és várjuk, mikor adnak jelzést, hogy a sárkányok visszahúzódtak és a kommentelés visszatért a maga megszokott medrébe.


2 megjegyzés:

Petrus Augustinus írta...

Nem értem nekem eddig működött a hozzászólás Google-fiókból is. Lehet, h most ezt nem küldi el.

Studiolum írta...

Tegnap volt a kritikus nap, amikor egyáltalán nem tüntetett fel kommentet (azért a postaládába megjöttek). Éjjeltől ez már megjavult, ma még a moderálással vannak gondok.