Évvégi olajrendelés


Hogy az év a vége felé közeledik, az abból látszik a legbiztosabban, hogy ismét eljött az éves andalúziai olivaolaj-rendelésünk ideje. Aki még nem tartozik a gourmand-törzsolvasók körébe, az itt olvashat erről a csodálatos nedűről, eredetéről és hozzánk vezető útjáról. Tavaly ilyenkorhoz képest nagy újdonság, hogy már egyliteres kannákban is lehet rendelni, 2400 forintjáért, de mivel idén jó szüret volt, ezért a szokásos ötliteres kannák ára is lejjebb ment, a tavalyi 9900-ról 9500 forintra. Rendelhető még emellett normál, fűszeres és magozott olajbogyó 1600/fél literért, kis és nagy uborkával töltött olajbogyó 1350/170 g ill. 2000/470 g áron, valamint csodás normál és extra balzsamecet  1700 ill. 2000/250 ml-ért, valamennyi García Lorca és Antonio Machado városából, Úbedából.

A rendelést most csütörtökön akarjuk leadni. Aki tehát be akar nevezni, szerdán, október 14-én 17:00-ig küldje el a saját rendelését a szokásos wang@studiolum.com címre. A szállítmány szokás szerint két-három hét alatt jön meg, úgyhogy egyfelől karácsonyi ajándéknak is alkalmas, másfelől pedig ha minden jól megy, még egy blogtalálkozóval is összeköthetjük a szétosztást, insallah.

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Sziasztok,

Az extra balzsamecet mitől extra?

Flo

Viggen írta...

Szia Flo,

Az "extra" szó a legelső rendelésből maradt beceneve a Caterina balzsamecetnek.

Pontos név és leírás:

Caterina balzsamecet, jerezi eredetmegjelölésű, 250 ml-es üvegben. Legalább két éven át érlelték tölgyfahordóban, hagyományos módszerrel. Természetes parafadugóval, külön mellékelt adagolóval. Kivételes termék, ami mindenfajta fogáshoz jó (salátáktól a kemencében sült halig).

Pedro Ximénez, jerezi eredetmegjelölésű balzsamecet, 250 ml-es kristályüvegben. Nagyon aromás ecet, a Pedro Ximénez bor édes árnyalataival. Ideális öntetekhez, tál díszítéséhez, édességhez.

Petrus Augustinus írta...

Nekem még maradt a tavaly rendeltből, olyan finom, hogy különleges alkalmakra tartogatom. :)

Viszont a blogtalálkozóra szívesen jövök!

Unknown írta...

Köszönöm, Caterina lesz. :-)

Névtelen írta...

szia!

kezeletlen citrommal nem akartok foglalkozni? :)

üdv:
mystes@freestart.hu