Felületek

surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces surfaces

9 megjegyzés:

Tamas DEAK írta...

Ez is Lublin?

Beppino von Stredlitz írta...

Nem, ez Auschwitz. A képek felénél sejthető volt már. Aki egyszer is látta ezeket a szürke és vörös épületeket, nem fogja többé a terrakottát a meleg színek közé számítani.

Studiolum írta...

Az utolsó kép megadja a választ.

Tamas DEAK írta...

Ó igen ... tény és való, nem néztem végig az összes képet.

Tamas DEAK írta...

"Aki egyszer is látta ezeket a szürke és vörös épületeket, nem fogja többé a terrakottát a meleg színek közé számítani."

Ez egy nagyon érdekes és fontos megjegyzés, mondok majd Studiolumnak valamit róla.

Peter írta...

Panka lányomat egy többnapos osztálykirándulás alkalmával pont a 18. születésnapján vitték el ezt a helyet megnézni. Nem sokat beszélt róla, de szerintem komoly mérföldkő volt a felnőttségre eszmélése útján. Én viszont még sosem jártam itt, csak Buchenwaldban, ahol nem sok emléket hagytak, igyekeztek eltakarítani a múltat.

Studiolum írta...

Én 16 évesen bicikliztem el ide Pestről, nagyon nagy hatással volt rám. (Szerencse, hogy nem volt még meg az új magyar kiállítás, mert az teljesen sterilizálja az élményt.) Buchenwaldban valóban látszik, hogy ami kevés van, az rekonstrukció, de a terület nyomasztóan nagy méretei még így is hatással vannak az emberre.

pera írta...

Érdekes a hatalom szót visszafelé olvasni...

Studiolum írta...

Igen, ez a snitt szándékos volt… látom, megtalálta olvasóját.