Brúnó gazdát keres

Mi sajnos nem tudunk már több kutyát befogadni, de hátha valaki más igen. Kérjük, aki csak teheti, segítse Brúnót és küldje tovább ezt a kérést.


„Brúnó három éves, ivartalanított keverék kan, súlya 35 kiló. Körülbelül hat hetes korában találta egy ismerősünk egy bozótosban, ahová testvérével együtt kirakták. Szeretetreméltó családi kutya, hónapokig járt kutyaiskolába, jól nevelt, intelligens, engedelmes. Nagyon játékos, mosolyogva barátkozik az emberekkel, kutyákkal. Hibája, hogy a pórázon tartott félénk (és emiatt agresszív) kiskutyák kihozzák a sodrából, és ilyenkor támadásba lendül. Szívesen elajándékoznánk vidékre (bárhová el is szállítjuk), valószínűleg kiváló házőrző lenne belőle.”

Reménybeli gazdák a +36 30 949 1345 telefonszámon érdeklődhetnek a további részletekről.

3 megjegyzés:

HaKohen írta...

Fáj a szívem, ahogy erre a gyönyörű állatra nézek. (Állatra? - tudjuk, hogy a kutya is ember!) Minden hozzáértés nélkül így ránézésre egy rotweiler + esetleg kopó keverékének vélem.

Tegnap láttam meg ezt a bejegyzést, és egy napig vívódtam, ugyanis a nyár végén halt meg a legutóbbi kutyám (tacskó keverék és kb. 12 kg volt). De a vége az lett, hogy 35 kilót sok minden ok miatt nem tudnék vállalni. Nagyon sajnálom, remélem akad jó gazdi számára.

Studiolum írta...

Sajnálom, mert biztosan jó gazdája lettél volna. Nagyon reméljük, hogy talál magához illő gazdát, megérdemelné.

Szulamit írta...

Kedves HaKohen, szeretnék neked egy levelet írni, mert lenne választék tacsiból, most két hónaposak, képeket is tudok küldeni. Jó házból való, aranyos kutyuk.
Üdv.: Szulamit
(Nem ezen a néven vagyok a felíratkozottak között :)