Az eltűnt poszt nyomában


Tegnap tettünk közzé egy nagy áttekintést a reneszánsz eredetű leskói zsidó temető sírköveiről magyarul, angolul és spanyolul, kétszázhatvanhárom képpel és kétszáztíz javascripttel, s ez, úgy tűnik, megfeküdte a Google Reader gyomrát, mert egyiket sem vette fel a listájára. Ezzel a teszt-poszttal csak azt akarjuk kideríteni, rövidebb bejegyzések beolvasására van-e még ereje, vagy végleg feladta a Wang folyó követését.

15 megjegyzés:

Petrus Augustinus írta...

Nekem tökéletesen, minden gond nélkül megjeleníti a bejegyzést. Szép is!

Studiolum írta...

Nekem külföldi olvasók szóltak, hogy nem látják a leskói bejegyzést a Readerben. Utána több gépről is megnéztem, és tényleg nincs benne, egész mostanáig (míg ez az utolsó poszt már benne van). Sőt ha a GR-ben a "refresh" gombra nyomok, azt az üzenetet adja: "Sorry, an unexpected condition has occurred which is preventing Google Reader from fulfilling the request" – és továbbra is kihagyja a leskói posztot.

Liang Sheng írta...

Nálam Koppenhágában pont ugyanez a probléma: a leskói bejegyzést nem mutatja, illetve frissítéskor jön a fenti hibaüzenet.

Petrus Augustinus írta...

Érdekes. Tényleg, több bejegyzéssel ezelőtt kérdeztem, h a Wang folyó nem nőtte-e már ki a blogspotot (szerintem igen), csak akkor nem válaszoltál. Talán most újra aktuális a kérdés. :-) Pláne ha a rendszer folytatja a szerencsétlenkedést.

Studiolum írta...

Lehet, hogy kinőtte, no de akkor mit vegyen magára? Wordpressben annyival jobbak a lehetőségek, hogy megérje az átállást? Saját portált meg nem akarok írni rá.

Unknown írta...

Jelentem, nekem is "bejön", pedig én is külföldön vagyok!

Névtelen írta...

Fantastic blog, I had not come across wangfolyo.blogspot.com previously in my searches!
Carry on the fantastic work!

Studiolum írta...

Thanks a lot. If it is easier for you, you can also read each post in English at riowang.blogspot.com

@zsoltko: Azt hiszem, nem a külföld teszi. Rákerestem a hibaüzenetre Google-fórumokon, és teljesen random, hogy kinek mikor jelentkezik.

Syr Wullam írta...

Hmm, nekem is tökéletesen működik NetNewsWire-rel és Safarival is.

Studiolum írta...

Félreértesz, Syr. Maga a poszt mindhárom változatban tökéletesen olvasható bármilyen böngésző alatt. Csak a Google Reader nem listázza.

Marguerite írta...

ezt már posterousos blog kapcsán is tapasztaltam, hogy a G reader nem listázza, nem összeesküvés, hanem valami technikai malőr, ha nem jöttök rá hétfőig, utánakérdezek én is, hogy ott mi volt az ok, mert most nyaral az IT megmondóemberem

Petrus Augustinus írta...

"Saját portált meg nem akarok írni rá." - Miért nem? (Én pont erre gondoltam..)

Studiolum írta...

Nem, én sem gondolom, hogy összeesküvés lenne, hanem hogy a felpattanó ablakos javascriptek okozzák. A „szöveg” majdnem háromnegyede ilyen javascript, amelyeket a Google nem kezel: rendszerint leszámítja őket, és csak a tényleges szöveget mutatja, de el tudom képzelni, hogy ekkora mennyiségnél összezavarodott, hogy mi a szöveg és mi a script. De örülnék a szakértő véleményének.

Petya: A saját portál ahhoz, hogy minden olyan simán működjön, mint akár a legegyszerűbb blogmotorban, olyan irdatlan munka, aminek csak nagyon nyomós okkal vágnék neki. Még az is lehet, hogy egyszer eljön, de most még ennyi hibával megbékélek, és másra fordítom a szűkös időt.

méhészborz írta...

Szeretem ezt a blogot.
Többeknek ajánlottam.
Elég sokan panaszkodtak, hogy azonnal fagyaszt.
Nem vagyok se bloggguru, se html varázsló, és semmi hasonló (sőt).
Kár kenne, ha a technikai lemaradás megakadályozna egy csomó embert a hozzáféréstől.
Hogy lehet ezt megoldani?Na ehhez kell egy(vagy több) blogguru, meg html varázsló.Persze ez nem biztos, csak gondolom.
De az is lehet, hogy ez nem szempont.Ha így lenne,sajnálnám.

Studiolum írta...

De, szempont, nagyon is. Miért írnánk, ha nem azért, hogy olvassák?

Az lenne jó, ha akiknél fagyaszt, pontos körülményeket tudnának mondani: milyen rendszeren, milyen böngészőben, mi az a pont a betöltésnél, ahol lefagy, milyen üzenetet küld, ha küld, hogy néz ki a lefagyott állapot. Oldalt van e-mail linkünk, arra küldjék. Előre is köszönjük!