Invitálás

Mushted Zaad perzsa molla, 1880 k. D. Jermakov fotója

A Dmitrij Jermakovról, az ántivilágbeli Kaukázus fotókrónikásáról írott iménti bejegyzéssel ugyanaz történt, mint nemrégen a leskói temetőről szólóval: a rengeteg felpattanó ablak-script miatt a Google Reader kihagyja a listájáról, s így azoknak, akik Readeren követik a Wang folyót, sejtelmük sincs a megjelenéséről. Nekik szól ez a poszt.

Meglett közben a megoldás: ha először script nélkül menti az ember, és csak második mentésre teszi bele a scriptet, akkor már listázza a Reader, mint most a Jermakov-bejegyzést. Csak hogyha hasonlóba botlana valaki.

5 megjegyzés:

Petrus Augustinus írta...

Nekem a leskói temető után jó sokáig nem tett ki semmit az iGoogle, de aztán valahogy rendbejött. Aztán ezt már tökéletesen mutatja.

Studiolum írta...

Ezt már azért mutatja, mert közben kísérleteztem a poszttal, elmentettem még egyszer scriptek nélkül, egy perc múlva hozzáadva a scripteket, és úgy már felvette a listába. Viszont ha scripttel együtt módosítok rajta, a módosításokat a Reader továbbra sem veszi át.

Névtelen írta...

ajánló:

http://www.boston.com/bigpicture/2010/08/russia_in_color_a_century_ago.html

Studiolum írta...

Nagyon köszönöm! Nagyon megtisztelő, hogy amióta ez a Prokudin-Gorsky sorozat megjelent, már nagyon sok olvasó rákérdezett, hogy miért nem írunk róla a Wang folyón. Úgyhogy lesz is róla szó a Kelet fotográfusai között.

ugyanaz a névtelen írta...

Mikor megláttam azt a sorozatot, rögtön ez a blog jutott eszembe, hogy ide nagyon illene.
Ez azért van, mert itt tanultam meg, hogy vannak ilyenek fotósorozatok, és hogy érdemes végignézni őket. Szóval a blog kultúrát közvetít. :) Minden jót!