tag:blogger.com,1999:blog-5957108594597125102.post6442114928436068850..comments2024-03-22T09:06:32.074+01:00Comments on A Wang folyó versei: Est! Est!! Est!!!Studiolumhttp://www.blogger.com/profile/06377777909296284368noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5957108594597125102.post-81973410789064069532010-09-17T23:43:34.707+02:002010-09-17T23:43:34.707+02:00A bor minősége, mint tudjuk, csak részben fakad in...A bor minősége, mint tudjuk, csak részben fakad inherens tulajdonságaiból, s másik – olykor nagyobb – részben a hozzáadott kulturális értékből. A nyolcvanas évek elején vittem én gyári (pancsolt) tokajit emigráns magyaroknak, akik könnyezve itták azt. Az Est! Est!! Est!!! fabulája is nagyot emel a nem igazán markáns bor élvezeti értékén mind eladáskor, mind fogyasztáskor.Studiolumhttps://www.blogger.com/profile/06377777909296284368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5957108594597125102.post-40366632273470626212010-09-17T23:32:49.968+02:002010-09-17T23:32:49.968+02:00Én kóstoltam ezt a bort. Nem egy nagy szám (ahogy ...Én kóstoltam ezt a bort. Nem egy nagy szám (ahogy az ára is mutatja). Olyan, mint a tokaji aszú: minden mosókonyhában termelik és gátlástalanul ráírják, hogy est, est, est.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5957108594597125102.post-48259124812176751362008-10-15T16:01:00.000+02:002008-10-15T16:01:00.000+02:00Köszönjük a bort és a bejegyzést! :-)G+EKöszönjük a bort és a bejegyzést! :-)<BR/><BR/>G+EAnonymousnoreply@blogger.com